bccom1

Onze diensten

Heldere teksten en advies

Teksten, redigeren en eindredactie

We schrijven artikelen, (schaduw)columns, web- en social mediateksten, nieuwsbrieven, interviews en reportages. Ook redigeren wij teksten en voeren we eindredactie.

Producties

Behalve het pure tekstwerk verzorgen wij ook de complete productie van magazines en andere uitgaven. We werken daartoe samen met vormgevers, fotografen en drukkers.

Schaduwcolumns en speeches

Wij schrijven regelmatig voor verschillende organisaties en bestuurders schaduwcolumns, blogs, voorwoorden en speeches.

Advies

We zetten graag ons netwerk, kennis en ervaring in voor onze opdrachtgevers. We ondersteunen mediacampagnes, schrijven en verspreiden persberichten en helpen organisaties in hun relatie en communicatie met de pers.

Coaching & Training

Jos Cortenraad verzorgt workshops ‘perscontacten en persberichten schrijven'. Dat kan in company of op een centraal gelegen locatie in Limburg. Ook persoonlijke coaching en training zijn mogelijk.

Lean Six Sigma

Karin Burhenne is thuis in de wereld van Lean Six Sigma en behaalde de Yellow Belt, uitgereikt door Medtronic en het Maastricht UMC+.

Vraag een offerte aan

Hoe wij werken

Een eerste oriënterend gesprek met BCcommunicatie&tekst is kosteloos. Als het klikt, maken we een offerte en werkplan. Na akkoord van de opdrachtgever gaan we aan de slag. We hechten aan kwaliteit en deadlines zijn voor ons heilig. Teksten moeten foutloos zijn, goed leesbaar en toegankelijk.

Prijzen

BCcommunicatie&tekst rekent uurprijzen vanaf € 75, exclusief BTW en onkosten. Projectprijzen in overleg.

VOF

BCcommunicatie&tekst is als een Vennootschap onder Firma ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Limburg, nr 14083150.

Klanten over ons

Feedback op ons werk stellen we op prijs, net als een beoordeling via Google. 

Ik ken Jos en Karin al vele jaren: eerst als verslaggevers voor Dagblad De Limburger, later als freelance tekstschrijvers voor o.a. ‘mijn’ gemeente Meerssen. Allebei zijn het ervaren, betrouwbare partners, die snel goed geschreven teksten aanleveren. Met een groot talent om ‘opdracht van de klant en behoefte van de lezer’ met elkaar in overeenstemming te brengen. En dit alles voor een uiterst aantrekkelijke prijs! Maar het allerbelangrijkste: het zijn fijne mensen, waarmee ik graag samenwerk.

Myriam Cuijpers-Ploum communicatieadviseur gemeente Meerssen

De Export Sociëteit Limburg werkt al vele jaren samen met BC communicatie. Sterke punten zijn kwaliteit, snelheid, kennis en betrokkenheid.”

Ardy Assink secretaris Export Sociëteit Limburg

De Academische Werkplaats Publieke Gezondheid Limburg werkt al sinds 2007 samen met Karin Burhenne, op een prettige en zakelijke manier. Karin is betrouwbaar, komt afspraken na, denkt creatief mee en schrijft heldere en publieksvriendelijke teksten voor alle lagen van de samenleving, van laag- tot hooggeschoold. Daarnaast is ze flexibel en zoekt ze met je mee naar oplossingen als iets bij wijze van spreken gisteren al af had moeten zijn. Karin neemt de tijd om zaken vooraf zorgvuldig door te spreken en is altijd goed voorbereid. Dat maakt de samenwerking voor ons aantrekkelijk, want ze neemt ons werk uit handen. Wat ons betreft zetten we de samenwerking nog jaren voort.

Maria Jansen programmaleider Academische Werkplaats Publieke Gezondheid Limburg en bijzonder hoogleraar Populatiegericht gezondheidsbeleid aan de Universiteit Maastricht

Al jaren werken wij samen met Karin voor het schrijven van artikelen voor onze magazines. Zij verstaat de kunst om ingewikkelde boodschappen weer te geven in heldere taal. Met kennis van zaken denkt zij pro-actief mee over datgene wat voor onze organisatie belangrijk is. Naast deze professionele kwaliteiten is zij bovendien bijzonder prettig in de omgang. Of zij nu een van onze klanten interviewt of onze Raad van Bestuur, zij weet steeds de juiste toon te treffen en levert een tekst af die (letterlijk en figuurlijk) precies past.

Carolien Beaujean en Harriët Blaas MeanderGroep Zuid-Limburg, afdeling Communicatie

    Wij zetten jouw idee om naar heldere en duidelijke teksten