Logo_bccommunicatie-l

Nieuws

Publicatie

Een ander perspectief op gezondheid

“We zien dat steeds meer mensen zich niet meer thuis voelen bij de focus op de individuele leefstijl als uitgangspunt van het beleid. Maar in de praktijk blijkt het moeilijk om te breken met die individualisering van gezondheid. Daarom hebben we dit boek geschreven”, zegt Klasien Horstman in een interview voor de nieuwste editie van de nieuwsbrief van de Academische Werkplaats Publieke Gezondheid Limburg. Zij is hoogleraar Publieke Gezondheid aan de Universiteit Maastricht. Samen met haar collega Mare Knibbe, universitair docent aan diezelfde universiteit, schreef zij het boek ‘Gezonde stad, uitsluiting en ontmoeting in de publieke ruimte’. Een boek dat, zo zeggen de auteurs, een ander perspectief op gezondheid biedt.

Lees dit interview (en ander nieuws) in de nieuwsbrief AWPG Limburg: https://www.academischewerkplaatslimburg.nl/boek-gezonde-stad-biedt-ander-perspectief-op-gezondheid/

Over ons

BCcommunicatie is een professioneel tekstbureau. We schrijven teksten in opdracht voor bedrijven, overheden en instellingen. Daarnaast ondersteunen we onze opdrachtgevers met communicatieadvies.

Volg ons op LinkedIn