Logo_bccommunicatie-l

Nieuws

Uncategorized

Nieuwe website BCcommunicatie

BCcommunicatie bestaat 15 jaar. Een mijlpaal die we onderstrepen met een nieuwe website. Ons visitekaartje waarop we laten zien wat we doen en voor wie. Een overzichtelijke website met meer dynamiek en ruimte voor onze nieuwsberichten en blogs. Brian Schaepkens van Remarkable Online tekende voor het ontwerp en de opbouw en draagt zorg voor de updates, onderhoud en veiligheid.

BCcommunicatie is in de eerste plaats een tekstbureau, opgericht in 2008 door Karin Burhenne en Jos Cortenraad. We schrijven voor overheden, bedrijfsleven en uitgevers artikelen, interviews, reportages, brochure- en webteksten, persberichten, columns en advertorials. Ook doen we eindredactie en redigeerwerk en geven we communicatieadvies.

Nieuwsgierig? Kijk op www.bccommunicatie.nl voor onze nieuwe website. Meer weten over marketing en webdesign: www.remarkableonline.nl

Over ons

BCcommunicatie is een professioneel tekstbureau. We schrijven teksten in opdracht voor bedrijven, overheden en instellingen. Daarnaast ondersteunen we onze opdrachtgevers met communicatieadvies.

Volg ons op LinkedIn